Politik for forsendelse

wij samarbejder med store internationale fragtfirmaer som FedEx, SF Express, DHL, UPS og EMS, og arbejder med lokale kurerer for at levere direkte til din dør. Vi er stolte af at kunne tilbyde en fast forsendelsespris.

Leveringen tager cirka 5-14 dage. Vi behandler og leverer sporingsnummeret inden for 24 timer. Leveringstiden bestemmes dog af rederierne og myndighedernes regler.

Du bliver debiteret, når du afgiver din ordre, og alle betalinger skal verificeres og godkendes før levering, hvilket kan tage flere dage at behandle. For at forhindre kreditkortsvindel kan ordrer med forkerte faktureringsoplysninger, eller som kræver yderligere verifikation, blive forsinket og/eller annulleret.

Leveringsproces:
Vi begynder at behandle din ordre med det samme, hvilket betyder, at vi ikke kan foretage nogen ændringer (herunder adresseændringer), efter at ordren er afgivet. Vi sender kun til den adresse, der er angivet på bestillingstidspunktet. Du vil kun blive opkrævet for de produkter, der sendes, sammen med gældende forsendelses- og afgiftssatser.

Når din ordre er afsendt, vil du modtage en bekræftelsesmail.

Vi sender kun på hverdage og ikke på lørdage eller helligdage.

I gennemsnit tager det 1-2 arbejdsdage at behandle din ordre. For nogle produkter kan det tage længere tid, især i weekenden (op til 10 dage), eller hvis din ordre indeholder populære produkter, der har problemer med tilgængeligheden. Ordrer afsendes, når tilgængeligheden af produkterne er blevet bekræftet.

For ordrer med flere produkter kan produkterne blive sendt separat og ankomme på forskellige tidspunkter på grund af de forskellige produktionspartneres placering.

Leveringer:
Når din ordre er afsendt, varierer den anslåede leveringstid mellem 7 og 21 arbejdsdage afhængigt af land eller region. Specifikke leveringsdatoer er ikke specificeret eller garanteret.

Til din information giver vi følgende anslåede leveringstider:

Tyskland: 5-14+ dage

*Bemærk venligst: Ovenstående dage er kun estimater i arbejdsdage. Selvom vi gør alt for at sikre, at din ordre leveres til tiden, kan uymus ikke holdes ansvarlig for omstændigheder uden for vores kontrol, såsom nødvendige post- eller toldklareringer, helligdage, dårligt vejr, arbejdskonflikter, protester etc., som kan resultere i forsinkelser ud over vores oprindelige leveringsestimater.

Told, skatter og andre afgifter:
For internationale forsendelser kan importafgifter, skatter og/eller toldbehandling være gældende og opkræves, når en forsendelse når modtagerens land. Disse afgifter er udelukkende modtagerens ansvar. uymus har ingen kontrol over disse afgifter og kan ikke forudsige deres størrelse. Hvis en forsendelse afvises og returneres, er du ansvarlig for eventuelle efterfølgende importgebyrer og returforsendelsesomkostninger.

Toldreglerne varierer betydeligt fra land til land. Hvis du har spørgsmål, anbefaler vi, at du kontakter dit lokale toldkontor for at få yderligere oplysninger.

Tabte/stjålne/beskadigede pakker:
uymus er ikke ansvarlig for mistede, stjålne eller beskadigede pakker. Hvis dine sporingsoplysninger indikerer, at din pakke er blevet leveret til din adresse, men du ikke har modtaget den, bedes du rapportere det og/eller indgive et krav til dit respektive fragtfirma.

Bemærk: Vi er afhængige af tidsstempeloplysningerne fra sporingslinket og rederiets leveringsbekræftelse, når vi gennemgår skade- eller returneringskrav, og vi kan muligvis ikke genkende dit krav, hvis det ikke er rapporteret.

Ansvarsfraskrivelse for forkert adresse:
Det er købers ansvar at sikre, at den angivne leveringsadresse er korrekt, før der afgives en ordre. Vi begynder at behandle din ordre med det samme, så vi kan ikke foretage nogen ændringer i en ordre, efter at den er afgivet. Hvis ordren allerede er blevet behandlet af vores forsendelsesafdeling, kan vi ikke afhente den for at foretage en adresseændring.

Feedback:
Vi sætter stor pris på dine meninger, spørgsmål eller bekymringer. Tøv ikke med at sende os en e-mail til service@uymus.com for at fortælle os, hvordan vi har det. Vi tager din feedback meget alvorligt og bestræber os altid på at forbedre os.